søndag 10. mai 2009

Miniskippern

Miniskippern var helt klar for en seiltur da hun fikk se at båten var sjøsatt. Ferden gikk tur retur Risør for å kjøpe is. Medvindsseilas i god vind og godt over 6 knops fart var helt topp. Tilbaketuren med kryssing og mye jobb ble litt kjedeligere, men alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

lørdag 9. mai 2009

Sjøsetting 2009


Båten er klar for ny sesong og ble sjøsatt idag. Skulle montere ny Windex i toppen av masta, men gjengene i mastetoppen var tæret bort av den gamle Windexen. Får heller improvisere med litt epoxy etter hvert. Synes det er en fordel å vite hvor vinden blåser fra - særlig inne i turbulente fjordarmer. Første seiltur gikk i frisk vind fra Søndeled og ut til båtplassen.

søndag 3. mai 2009

Vårpuss

Vårpussen gikk usedvanlig rast unna i år til tross for at gammelt bunnstoff delvis hadde krakellert og flagnet av. Vi skrapte bort alt det gamle i løpet av et par timer, finpusset og la på nytt. Skroget fikk en runde med Autosol og polermaskin. Det hele avluttet med hardvoks. Vi følger KISS-prinsippet i år (Keep It Simple Stupid) og synes vi fortjener det siden vi jobbet så mye med båten tidligere år.